Tulipas monta hankalaa ja laiskaa juoksuviikkoa tähän alkuun. Ensimmäisen harjoitusviikon juoksin kuitenkin kiltisti ohjelman mukaan, ja tälläkin viikolla mennään ohjelman puitteissa, joten ei tässä mitään hätää kuitenkaan ole. Omassa aikataulussa on joustovaraa, ja silloin tällöin voi vetää henkeäkin ja ottaa lunkisti. Kunhan palaa ruotuun.

Tällä viikolla ovatkin kaikenlaiset aikataulut olleet ohjelmassa. Ensi keväänä olisi tarkoitus saada koulusta kandin paperit ulos. Se tarkoittaa kirjoitusurakkaa, joka alkoi kuluneella viikolla aiheenvalinnan muodossa ja jatkuu aina maaliskuun alkuun asti. Tekisi mieli varata lennot jonnekin ihanaan paikkaan (Berliiniin, Wieniin) heti palautuspäivän jälkeiselle viikonlopulle. Kandin suhteen olen kuitenkin vähän pessimistisempi kuin juoksemisen. Uskon vasta sitten kun näen, että se oikeasti on valmistumassa. Lisäksi pitäisi sovittaa ensi vuoden koulu- ja työtunnit. Harmittaa vähän, koska tänä syksynä aloitettu ranskan alkeiskurssi ei taida saada jatkoa, sillä jatkokurssien aikataulut ovat ihan mahdottomat.

Loppu- ja alkuvuosi vaatiikin minulta aikamoista projektinhallintaa. Näin lev(e)äperäiseltä (!) sellainen itsekuri on aika paljon vaadittu. Mutta ei auta muuta kuin yrittää! Aikaisemmassa elämässä kirjoitettu opinnäyte vaati ylimääräiset puoli vuotta ja uuden tietokoneen. Aloitin hienosti tämän uuden projektin hajottamalla koneen pari viikkoa takaperin, eli tuttuja jälkiä seurailen.