Huonon lenkkeilyviikon jälkeen onnistunut 10km testilenkki oli positiivinen yllätys. Unohdin tietysti ottaa mittarin mukaan, joten sykkeet jäi arvoituksekeksi. Arvatenkin keskisyke on vähän laskenut, edellisen kympin jäljiltä olin ihan lopussa, nyt oli huomattavasti helpompi hengittää.

Joskus kun juoksu ei millään meinaa edetä, muistelen (juoksufoorumi.fi-) Sepon kommenttia noiden eri juoksuohjelmien lopussa: aina jaksaa kävellä. Viimeisen viikon kolme edellistä lenkkiä meni suurelta osin kävelyksi, ja pohdin tässä jo, että onko juokseminen alkanut kyllästyttää. 

Tänään muistin kerrankin ottaa hyvät juoksumusiikit mukaan (puhelinlenkkiseura ei ollut luurin päässä), ja silloin kun ensimmäisen kerran alkoi kyllästyttää, otin siskon neuvosta vaarin. Aina kuulemma jaksaa juosta yhden lyhtypylvään välin. Se on vain 31 askelta (laskin). Ja sitten katsoo seuraavaa, ei sinnekään ole kuin se 31 askelta (laskin aika moneen kertaan). Se ei ole paljon se, kyllä senkin vielä jaksaa.

Vähän matalapaineinen viikko sai ihan hyvän päätöksen. 

Testilenkki 3: 10km 1h 20min (ei ole parhain kympin aika, mutta riittävän hyvä silti, paljon parempi kuin esimerkiksi torstainen 7,6km lenkki, johon käytin aikaa 1h 10 min)