Joskus se vain pitää päättää, niin kuin tänään kun ei yhtään huvittanut. Aika epätodennäköistähän se on, että joka kerta huvittaisi, kun ohjelman mukaan on lähdettävä. On myös yllättävän vaikeaa raivata neljänä iltana viikossa ilta tyhjäksi. Tällä viikolla tein yhden lenkin pienessä hiprakassa, kun aurinkoinen Pikkulinnun terassi tuntui pitkän selvistelyn jälkeen yllättävän hienolta ajatukselta.

Kyykkyhaaste on edennyt ihan kivasti ohjelman mukaisesti. Otin nuo persreisimitat, mutta en uskalla ottaa uusia mittoja ennen kuin kuukausi on ohi. Katsotaan sitten tilanne. Törmäsin netissä tuollaiseen 60sekunnin kyykkytestiin ja tein sen täsken. Tulos oli yllättävä 43 kyykkyä minuutissa, tuon taulukon perusteella hyvä(!!!), joskin ehkä muutaman olisi tiukempi tuomari jättänyt laskematta. Samalla sivustolla oli muitakin lihaskuntotestejä, raporttia seuraa...  

Kuun lopussa alkaa muuten Suomen suurin pudottaja Avalta. En kauheasti ole seurannut tositv:tä, mutta tuo sarja saa mut inspiroitumaan, samoin olen ihastellut nyt Jutta & puolen vuoden superdieetit -ohjelman tuloksia. Itsellä se tuloksiin pääsy ottaa vähän enemmän kuin puoli vuotta, mutta ajattelin seurata tuota painoa nyt tarkemmin tuon Suurimman pudottajan ajan - vähän niin kuin ohjelman hengessä. Katsotaan kehtaanko laittaa tuloksia tännekin.