Jouduin eilen tekemään kaksi lenkkiä. Ensimmäinen kaatui tuohon ongelma-alueeseen. Nimittäin isoon pehvaan. Ostin alennusmyynneistä alkuvuonna kivan pinkin Catmandoon tuulitakin, joka vihdoin mahtui päälle ongelmitta. Tai oikeastaan lähes ongelmitta. Takapuoli-reidet-ympärysmitta on sen verran hurja, että takki on aika ahdas, vaikka muilta osin istuukin nyt hyvin. Menee kiinni tosin. Siksi lähdinkin sitä testaamaan ekalle lenkille. No se rullautui tietysti selkään niin, että koko ajan piti olla kiskomassa sitä alaspäin.

Eikä lenkki muutenkaan ollut mikään hyvä, lähinnä käytännöllinen, koska hölköttelin jumppatunnille ja takaisin. Piti sitten tehdä vielä illemmalla uusi lenkki. Se meni paljon paremmin (vanhalla istuvalla takilla) ja samalla kun kuulokkeista pärähti soimaan Deep Purplen Highway Star ja fiilis oli hyvä, niin viiletti vastaan joku toinen lenkkeilijä joka näytti peukkuja. Vielä paremmalla fiiliksellä loppumatka, todellinen Highway star! :) Tässä vähän fiilistelyä: https://www.youtube.com/watch?v=UNQKf-JIPVI

Tänään kävin kans jumppatunnilla, mutta olo oli tosi uupunut, joten oli pakko passata iltalenkki. Ensi viikolla uusi yritys. 

Ainiin. Pohdin tuota pehvanpienennystä. Facebookissa on jaettu tällaista Motivireen kyykkyhaastetta maaliskuulle. Eilisistä kyykyistä on paikat vielä kipeinä, mutta ei kai auta kun tehdä pari enemmän tänäänkin. Sillä se lähtee jne. 

http://www.motivire.fi/sites/default/files/files/wysiwyg/Kyykkyhaaste.pdf