Nyt se oikea treenikausi sitten käynnistyi, ja pitkiä lenkkejä pitäisi tehdä melkein joka viikonloppu. Viime viikonlopun ohjelmassa oli 17-18km, joten sunnuntaiaamuna laitoin herätyskellon herättämään kahdeksaksi, ja puolen tunnin päästä olin jo matkalla. Taisi espoonserkut yllättyä, kun tuntia myöhemmin laittelin viestiä, että puolentoista tunnin sisällä oon perillä. Smoothie-tarjoilu odotti sitten maalissa, upouudella terassilla - ei mikään huono lenkki!

Tämä lenkkeily on oikeastaan aika mukava tapa sukuloida, tainno edellisen pidemmän harjoituslenkin tein kaverin luo, sekin asuu Espoossa. Vielä olisi ainakin yksi espoonserkku käymättä, ja senkin luo tulisi kilometrejä sopivasti puolimaratonin verran, saas nähdä olisiko kotosalla kun seuraava puolimaraton pitäisi juosta!

Näin keskuun kunniaksi, kun koulut loppui, pitäisi haastaa itseään sitten kaikin muunlaisin tavoin. On vatsalihashaastetta, pyöräilyhaastetta ja mitähän vielä. Soisi painon vähän tippuvan, kun siihen lisäksi vielä päälle lenkkeilee ja nyrkkeilee - tainno kuntonyrkkeilykurssi ehti jo loppua. Pitäisi lyödä loput liikuntasetelit pöytään (ja vähän päälle) että saisi vielä jatkokurssin tähän päälle.