Aina välillä pitää luvata itsellensä, että nyt alkaa uusi elämä. Noniin. Nyt se taas alkaa. Maaliskuu on ohi, herkuttoman helmikuun jälkeen onkin herkut taas maistuneet, koska niille on aina löytynyt jokin peruste. Viime päivinä se peruste on yhä useammin ollut "kandi-". Äsken vetäisin pussin kandikarkkeja, aiemmin kandikeksejäkin meni useampi. Varsinaista kanditiedostoa en tänään kyllä sitten avannut. Ehkä huomenna taas. Meinaa nimittäin tulla kiire saada se valmiiksi ajoissa. Deadline siirtyi perjantaille, huhhuh.

Maaliskuun kyykkyhaaste oli siisti! Tein kaikki ohjelman 3645 kyykkyä, tänään viimeiset 250. Ainoastaan kahdesti piti siirtää ohjelmaan merkittyjä lepopäiviä, mutta muuten täytyy kyllä taputtaa itseään olalle, hienosti hoidettu. En olisi uskonut itsestäni tällaista kurinalaisuutta, mutta kun viimein pääsi siihen 50 kyykkyä minuutissa tahtiin, niin oli helppo laskea, että kyykkääminen ei montaa minuuttia päivästä vie. Mitähän huhtikuulle olisi ohjelmassa?

Herkuttelun riistäydyttyä käsistä taitaa olla pakko rajoittaa sitä jotenkin. Herkut sallittu taas kerran viikossa? Jotain sellaista ehkä tiedossa taas. Viikon päästä maanantaiaamuna alkaa myös Savateklubilla kuntonyrkkeilykurssi! Siistiä, kaksi kertaa viikossa pääsee hakkaamaan säkkiä! Sairaan hienoa! Ihan innoissani olen! Tekee hyvää alavireiselle mielelle!

Sellainen oli maaliskuu, toivottavasti on tehokkaampi huhtikuu, on nimittäin enää 7 viikkoa aikaa puolimaratoniin. Treenilenkit pitenee ja vauhdin pitäisi kanssa koventua. Viime viikon sairastelulle on tultava loppu, kun lenkkarit polttelee eteisessä. Nyt muuten saattaa mahtua tuo uusi tuulitakkikin päälle (en vielä ehtinynt testata), koska persreisimitasta lähti kuin lähtikin muutama sentti maaliskuun aikana pois!

Tarkemmin: vyötärö -3cm, persus -2cm, reidet +-0cm